ДО УВАГИ ДЕПОНЕНТІВ ДЕПОЗИТАРНОЇ УСТАНОВИ ТОВ «НВП «МАГІСТР»!


Шановні клієнти!

Звертаємо вашу увагу на необхідність інформування  та надання необхідних документів Депозитарній установі при зміні інформації, а  саме:

Депонентам: Протягом 10 (десяти) календарних днів, з дати внесення відповідних змін до своїх реквізитів або документів, що надавалися для відкриття рахунку в цінних паперах, надавати  інформацію про ці зміни Депозитарній установі у порядку, встановленому законодавством та внутрішніми документами Депозитарної установи.

Емітентам: Інформувати Депозитарну установу про будь-які зміни реквізитів Емітента, що містяться в анкеті Емітента, протягом 5 робочих днів після дня виникнення таких змін. Для цього Емітент надає Депозитарній установі  розпорядження про внесення змін, нову анкету Емітента та документи, що підтверджують зміни.

Також, звертаємо увагу клієнтів Депозитарної установи на виконання норм та термінів передбачених Законом України “Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення” щодо необхідності надання до Депозитарної установи документів передбачених чинним законодавством.

За більш детальною інформацією просимо звертатись за телефонами зазначеними на сайті компанії.